fredag 26. februar 2010

Innbydelse til Konfirmasjon

Nå har jeg sendt invitasjonene til konfirmasjonen i mai. Jeg har brukt en del tid på disse, men kunne ikke legge dem ut før de var sendt og mottatt. Det var en hel prosess å finne ut hva som passet for vår sønn. Det var i hvert fall helt klart at han selv måtte være fornøyd, og han har også godkjent resultatet.
Vi falt på blå og oransje som hoved farge. Jeg brukte dekorasjons papp som det står konfirmasjon på, og farget kanten med en oransje stempelpute for å få den smale oransje kanten. Bildet på framsiden måtte kopieres og forminskes på fotopapir. Jeg forsøkte å skanne det inn på pc`en, men dette ble ikke vellykket.Inni kortet ble det pyntet med en slags bordløper i oransje under arket med tekst. Datamaskinen fant jeg på Google og skrev inn navn vha. Picasa, og skrev det ut på fotopapir.
For å få det fint inni kortet, sydde jeg med en litt tykk ulltråd på symaskinen, for å skjule sår-kantene inni kortet.
Uten dette var det vanskelig å få det fint inni, da bordduken var vanskelig å få festet godt.Baksiden ble pyntet med bilde av kirken og en blå sløyfe. Bildet av kirken fant jeg på Vikepedia og manipulerte det i Picasa, og skrev det ut på fotopapir. Det var opprinnelig et vanlig fargefoto.Jeg trekker tilbake alt jeg tidligere har sagt om å lage kort! Dette var veldig morsomt og lærerikt. Jeg har aldri forsøkt å manipulere bilder før, og det var kjekt. Fare for at det blir flere kort heretter......at jeg ikke lærer......har jo så mange morsomme ting jeg driver med fra før.......
blekkspruten har det sikkert kjekt.....tenk 8 armer! :o)
Ha en fin hobby helg! Kos dere!
Anne Berit :o)

5 kommentarer:

 1. Så fine kort:)) Nå er jeg skikkelig imponert, alt du kan og får til. Fin bloggen din er blitt. God helg :))
  ELisabeth

  SvarSlett
 2. Du er kreativ. Kjempe fine kort.

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to! Det gleder en enkel sjel. :o)

  SvarSlett
 4. Kjempefine kort. Ikke noen ferdigkjøpte Nille kort dette nei. Dette har du lagt ned mye arbeid i. (som vanlig) det er ikke noe halvgjort med deg. Kjempeflink
  Astrid

  SvarSlett
 5. Hei Anne Berit!

  Visste jo ikke at du hadde blogg, men fant linken på facebook, så koselig! Ja, ettersom vi er så heldige å ha fått en av de staselige innbydelsene, kan jeg gå god for at de er kjempeflotte! Men jeg må jo si at prestasjonsangsten steg flere hakk; jeg må snart få sendt ut innbydelser til Andreas sin konfirmasjon, det er jo uka etter Marius sin. Klem fra Astrid :) Stig-Helge hilser.

  SvarSlett