torsdag 18. februar 2010

Sjokoladekake fra Kakemonsen.

Så er det vår tur til å ha med sjokoladekake til kosekvelden i korpset. Vår datter er med i korps, og siste øving i hver måned har de kosekveld. Da er det sosialt samvær i pausen, med kake, boller, saft og kaffe. Og i kveld er det altså vår tur til å ha med kake. Jeg har ikke noen favoritt-oppskrift på sjokoladekake i stor form, og tenkte jeg skulle prøve Kanelkaka fra Kakamonsen.no. Den hadde fått høyest skår av alle kakene, og i tillegg skulle den være enkel å lage...(?)... kaka ble "survet" sammen i en fei den, og ble veldig høy og fin. Men jeg stekte den noe lenger enn det som stod i oppskrifta, 45-50 min. Dette gjorde jeg i går.... I dag skulle det fyll på kaka... oi! Det står jo 5 ts kakaopulver i kakeoppskrifta, ikke 5 ss som jeg hadde oppi! Ups! ( deigen var så stor at jeg ikke reagerte på mengden kakao en gang!) Vi måtte smake på kaka før fyllet ble hatt på... hm......ikke så verst... sikkert søtere med mindre kakao, men det får gå...:O)

Slik ser kaka ut, helt ordinær.

Jeg undrer hvordan det kan smake kanel av kaka når det ikke er kanel i den......


Kaka var så enkel at jeg skal prøve den på nytt senere, uten egg er den også. Ville gitt den terningkast fire slik den er nå.


Håper jeg greier å lese oppskriften neste gang... :o)

3 kommentarer:

 1. Flink du e:)) Har spist siste rest av nån goe laupa æ, med brunost. Namnam

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Det ligger en award og venter på deg på bloggen min.
  God helg.
  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Har laget kaka på nytt. Lagde 1/2 posjon og fikk plass i en stor hjerteform. Det er en god, enkel og billig hverdagskake. Får terningkast 5 av meg nå. :o)
  Hilsen Anne Berit

  SvarSlett